• Fenerbahçe Kadın Takımında Şok Ayrılık İddiası
      Haber kaynaklarımıza göre Fenerbahçe Medicana'da geçen sezon menajerlik görevine getirilen Ecem Türker Kavaz ile yollar ayrıldı.
    • Fenerbahçe Kadın Takımında Şok Ayrılık İddiası
      16.08.2026 - 14:53 | Güncelleme:16.08.2026 - 14:53

      Haber kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre Fenerbahçe voleybol altyapı takımlarında voleybol oynayan, Türkiye Voleybol Federasyonu’nda Altyapı Kadın Voleybol Millî Takımlar Menajerliği görevini yürttüğü sırada 16 Eylül 2025 tarihinde Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı Takım Menajerliğine getirilen Ecem Türker Kavaz ile yollar ayrıldı.

      Ecem Türker Kavaz'ın sosyal medya hesaplarındaki Fenerbahçe ile ilgili profil fotoğrafı ile bilgi kısmındaki Fenerbahçe Voleybol Şubesi ibarelerinin kaldırılmış olması da iddiayı güçlendiriyor. 

      Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

       

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.