-
-
FIVB 2. Kademe Antrenör Kursu'nda 6 Türk Yer AldıFIVB II. Kademe Antrenör Kursu (FIVB Coaches Course Level II), 7 - 11 Temmuz 2026 tarihleri arasında Kosova’nın başkenti Priştine’de düzenlendi.
-
FIVB II. Kademe Antrenör Kursu Priştine’de Düzenlendi
FIVB II. Kademe Antrenör Kursu (FIVB Coaches Course Level II), 7 - 11 Temmuz 2026 tarihleri arasında Kosova’nın başkenti Priştine’deki Arbëria semtinde yer alan Ador Oteli’nde gerçekleştirildi.
Kosova Olimpiyat Komitesi ve Olimpik Dayanışma (Olympic Solidarity) programının destekleriyle Kosova Voleybol Federasyonu tarafından yürütülen bu organizasyon, antrenörlerin mesleki gelişimine ve bölgedeki voleybolun ilerlemesine katkı sunmayı hedefliyor.
Teorik ve Pratik Eğitimler Bir Arada Sunuldu
FIVB Eğitmeni Kristian Michailov tarafından yönetilen kurs boyunca, katılımcılara 5 gün süresince kapsamlı bilgi ve deneyim aktarımı sağlandı. Organizasyonun teorik dersleri Priştine Fiziksel Eğitim ve Spor Fakültesi (FEFS) binasında yapıldı. Katılımcılar bu teorik oturumlarda voleybol antrenmanının en güncel kavramları üzerine konferanslara ve profesyonel tartışmalara dahil oldu. Spor salonunda gerçekleştirilen pratik oturumlarda ise modern antrenman yöntemlerinin uygulanmasına ve güncel oyun durumlarının analiz edilmesine odaklanıldı.

Türk Antrenörler Kosova’daki Kursta Yer Aldı
Farklı ülkelerden 4’ü kadın olmak üzere toplam 20 antrenörün katılım gösterdiği kursta, Türkiye’den de önemli isimler yer aldı. Ülkemizi temsilen Ali Alp Çayır, Ali Han Özakın, Mehmet Görkem İşgüzar, Can Ayvazoğlu, İbrahim Emet ve Kaan Maksut kurstaki eğitimlerin sonunda yapılan sınavda başarılı olarak FIVB 2. Kademe Antrenör belgesini aldılar.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Voleybol Aktüel
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
-


Yorum Yazın