-
-
Halkbank Şampiyonlar Ligi'ne Polonya'da BaşlıyorHalkbank, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçta Polonya'nın Bogdanka LUK LUBLIN takımı ile deplasmanda karşılşacak.
-
Ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden takımlardan Halkbank, yer aldığı B Grubu'ndaki ilk maçta Polonya deplasmanında Bogdanka LUK LUBLIN takımıyla karşılaşacak.
9 Aralık Salı günü Poonya'nın Lublin kentindeki Hala Globus Tomasz Wójtowicz Spor Salonu'nda TSİ 20:00'de başlayacak karşılaşmayı Stefano CESARE (İtalya) ve Ari JOKELAINEN (Finlandiya) yönetecek. Temsilcimizin B Grubu'ndaki ilk karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde Final Oynadı
Başkent ekibi 2013-2014 Sezonunda ev sahibi olduğu Dörtlü Final organizasyonda Halkbank 2., 2024-2025 Sezonunda ise 4. olmuştu.
2026 CEV Şampiyonlar Ligi Formatı Nasıl?
2026 CEV Şampiyonlar Ligi'nde 5 grupta 20 takım mücadele edecek. Çift devreli lig usulu olarak oynanan maçlardan sonra her gruptaki birinci takım otomatik olarak çeyrek finallere katılacak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan 5 takım ile en iyi üçüncü sıradaki 1 takım olmak üzere toplam 6 takım Play Off oynayacak. Play Off karşılaşmaları iç ve dış saha olarak iki maç olarak oynanacak.İki maç sonunda puan eşitliği olması halinde ikinci maçın sonunda Altın Set oynanacak ve çeyrek finale çıkan 3 takım belli olacak.
Play Off'a Kalamayan Takımlar Ne Olacak?
Gruplarında üçüncü olan 4 takım, CEV Cup'ta çeyrek finalden deavm edebilecek.
Play Off Sonrası Eşleşmeler Nasıl Olacak?
Play Off'tan çeyrek finale çıkacak 3 takımın grup birincileri ile eşleşmesi şöyle olacak:

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
-


Yorum Yazın