• Liglere İslami Dayanışma Oyunları arası verilecek mi
      4-12 Kasım tarihlerinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 6. İslami Dayanışma Oyunları sebebiyle Sultanlar Ligi'ne ara verilecek mi?
    • Liglere İslami Dayanışma Oyunları arası verilecek mi
      22.10.2025 - 10:18 | Güncelleme:22.10.2025 - 10:18
      6. İslami Dayanışma Oyunları'nda Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Oyunlarda voleybol karşılaşmaları ise 4-13 Kasım 2025 tarihlerinde Boulevard Arena'da oynanacak. İslami Dayanışma Oyunları'nda katılacak Milli voleybolcularımız için lig maçları başladığından fikstürde ne gibi bir değişiklik olacağı açıklanmamakla birlikte Sultanlar Ligi için maçlara ara verilme ihtimali ağırlık kazandı. Erkekler ve Kadınlar 1.Ligi'nde ilgili tarihlerdeki maç programı açıklandığından dolayı liglere ara verilmesi mümkün görünmüyor. Bununla birlikte Milli Takıma oyuncu verecek takımların bu süreçteki maçlarının ertelenmesi suretiyle liglere devam edilebilmesi de seçenekler arasında yer alıyor. Efeler ve Sultanlar Ligi'nde Fikstür Belirlenmedi Turnuvaya gidecek kafilenin büyük kısmı Sultanlar Ligi'ndeki takımlardan oluşacağı için Sultanlar Ligi'nde 3. hafta maçları ardından 3 haftalık ara verileceği ön görülüyor.

      Kesin Karar TVF tarafından açıklanacak

      Lig karşılaşmalarının kısmen veya tamamen ertelenmesi konusunda son karar Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak.  
      Liglere İslami Dayanışma Oyunları arası verilecek mi

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.