• VİDEO HABER: VakıfBank Spor Kulübü’nden 8 Mart mesajı: “Tabii ki eşitiz”
      VakıfBank Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir film hazırladı. Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı, reklam filminde “Tabii ki eşitiz” diyerek, kadınların toplumdaki yerine dikkat çekiyor.
    • VİDEO HABER: VakıfBank Spor Kulübü’nden 8 Mart mesajı: “Tabii ki eşitiz”
      07.03.2022 - 12:32 | Güncelleme:07.03.2022 - 12:32

      Kurulduğu 1986 yılından bu yana, kadınların hayatın her alanında eşit şartlara sahip olması gerektiğini savunan ve kadınlara ilham kaynağı olmak için çalışan VakıfBank Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde fırsat eşitsizliğine bir kez daha “dur” demek adına özel bir reklam filmi hazırladı.

      Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı film, kadın ve erkeğin hayata eşit şartlarda başladığını,  zaman ilerledikçe bu eşitliğin yok olduğunu ve erkeğin toplumda daha fazla yer alarak kadını kısıtladığını çarpıcı bir şekilde gösteriyor. Film, kadınların henüz okul yıllarında toplumsal hayata katılmalarıyla birlikte karşılarına çıkan engelleri ve kısıtlamaları toplumdaki kadın-erkek rollerinden örneklerle gözler önüne seriyor. VakıfBank Spor Kulübü, bu eşitsizliğe kendi tarzıyla “dur” diyerek, kadınların hayatın her alanında daha fazla yer alması için mücadele etmeye devam edeceğini vurguluyor.

        https://youtu.be/vIfY-55UtXU  

      KÜNYE Reklamveren: VakıfBank

      Reklamveren Yetkilileri: Ferkan Merdan (Genel Müdür Yardımcısı), Gönül Göral Öztürk, Gülin Günel Keşci, Himmet Alp Arslan Karaca, Başak Koç Özer

      Reklam Ajansı: Papillon İstanbul- Yunus Becit (Başkan)/ Fatih Öztürk (Genel Müdür)

      Yaratıcı Ekip: İlkay Saltık (Yaratıcı Grup Lideri), Buğra Ertürk, Can Salcan, Salih Küçük, Aytunç Erkekoğlu, Cem Gündoğdu, Umut Çelik, Duygu Kahraman

      Müşteri İlişkileri Direktörü: Gülden Özbaşaran Udum

      Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Ayça Aygül 

      Marka Yöneticisi: İlayda Ateş

      Yapım Şirketi: Autonomy

      Yönetmen: Gizem Kovankaya

      Medya Ajansı: Cemedya

      VİDEO HABER: VakıfBank Spor Kulübü’nden 8 Mart mesajı: “Tabii ki eşitiz”

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.