Efeler LigiManşet

Ziraat Bankkart Galatasaray’ı 3. kez yendi ve şampiyonluğa ulaştı

Ziraat Bankkart: 3 – Galatasaray HDI Sigorta: 0
Salon: TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu
Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya, Tolgacan Dinçer
Setler: 25-18, 25-22, 25-21
Süreler: 25′, 32′, 28′

Ziraat Bankkart: Bedirhan, Murat, Anderson, Vahit Emre, Ter Maat, Clevenot, Berkay (L),

Galatasaray HDI Sigorta: Patry, Cardoso, Ahmet, Arslan, Zaytsev, Doğukan, Hasan (L), Caner (L), Atanasov, Aykut, Muzaffer, Oğuzhan,

SMS Grup Efeler Ligi’nde 2024-2025 Sezonunun şampiyonunu belirleyecek 5 maçlık serinin üçüncü randevusunda Ziraat Bankkart Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırladı.
İlk maçı 3-0, ikinci maçı 3-1 kazanan başkent ekibi, 3. maçı da 3-0 kazanarak seride 3-0 öne geçti ve 2024-2025 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın setleri 25-18, 25-22, 25-21 sonuçlandı.

Bu sonuçla tarihindeki 4. şampiyonluğuna ulaşan kırmızı beyazlılar, bir yıllık aradan sonra yeniden kürsünün en üst basamağında yer almayı başardılar. 32 Sezon sonra Efeler Ligi’nde finale kalan Galatasaray ise 1992-1993 sezonundan sonra ligi 2. olarak tamamlamış oldu.

Her iki takım da önümüzdeki sezon ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecekler.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu